filter_list

Filter

0
Onbeperkt
De bruine strik is een keuze op gevoel. Een gevoel wat precies bij je past, of juist helemaal niet!  In onze ogen past deze kleur prachtig bij mensen die vertrouwen en neutraliteit uitstralen. Mensen die met iedereen goed overweg kunnen en solide in het leven staan. De bruin strik is in verschillende varianten verkrijgbaar van gestreept tot een bruine strik met stippen. Allemaal gebreid om de strik net even wat stoerder en landelijker te maken. Jij wilt tenslotte toch ook uniek voor de dag komen?!


Weergave:
 


Bezig met laden...
visibility

Gebreide Strik Streep Blauw Bruin

Ga je binnenkort naar een gelegenheid met een chique dresscode en zoek je nog een mooie strik?

12,95

De kleur bruin staat voor hout en aarde. In onze ogen is het een mannelijke kleur die staat voor stabiliteit, natuurlijk schoon en alledaags. Door sommige bestempeld als oubollig, maar door ons gebombardeerd tot de kleur van 2017. Bruin wordt veel gebruikt voor producten en bedrijven die in het buitenleven en in landelijke gebieden actief zijn. Voorbeelden? Boerderijen en out/kampeerwinkels! Heb jij binnenkort een feestje waarbij deze thema’s aanbod komen? Twijfel dan niet en bestel een bruine strik!  

De bruine strik is uniek

De bruine strik is een accessoire die je moet durven dragen. Ga jij normaal gesproken hip naar feestjes en durf jij anders te zijn dan anderen? Dan zijn onze bruin gekleurde strikken juist iets voor jou! Als geen ander kun jij er namelijk voor zorgen dat deze strikken weer helemaal hip worden.

Een strik in de kleur bruin combineer je het beste met een wit overhemd en een bruin colbertje. Kijk wel even goed of de verschillende keuren bruin met elkaar matchen. Dat vinden wij namelijk erg belangrijk! Ben je uitgenodigd voor een feest wat één of meerdere dagen duurt? Kijk dan ook eens of je een strikje kunt combineren met een bruine stropdas. Wel zo leuk en speels als je lekker eens kunt afwisselen!

Voorraad bruine strikken

Bestel je bij ons een strikje voor 16:00u? Dan verzenden wij je bestelling dezelfde dag nog. In 9 van de 10 gevallen heb je de strik dan de volgende dag al in huis! Wel zo fijn als je de accessoire snel wilt dragen, of als je de strik een beetje te laat besteld hebt. Het fijne van onze bezorging is dat je niet hoeft te wachten op de chauffeur. Al onze pakketjes passen namelijk gewoon door de brievenbus! Wil je bruine strikken in grote aantallen bestellen? Neem dan even contact met ons op. Samen bespreken wij de actuele levertijden en de mogelijkheden.

Draag je liever stropdassen? Kijk dan ook eens naar onze ruime collectie bruine stropdassen. Net zo scherp geprijsd als onze strikjes en ook binnen 3 werkdagen bij jou in huis. Zonder bezorgkosten, beloofd!