filter_list

Filter

0
Onbeperkt
Weergave:
 


Bezig met laden...
visibility

Gele Strik Yellow Cab

Heb je deze Yellow Cab Gele strik al gezien? Een strik die echt niet mag ontbreken in jouw collectie.

12,95

visibility

Strik Geel Witte Stippen

Een mooie klassieke strik in de kleur geel met witte stippen. Een strik die echt niet mag ontbreken in jouw collectie.

12,95

Een gele strik waarmee je gegarandeerd leuk kunt combineren. Zeker als jij geen ‘grijze muis’ bent en eens lekker wilt knallen, dan is de gele kleur de juiste keuze! De gele strik wint namelijk aan populariteit, maar gaat deze de blauwe variant inhalen? Daar geloven wij bij YourTie.nl niet in. Wel laat de kleur zich erg makkelijk combineren met andere kleuren, zoals bijvoorbeeld blauw en rood. Ook zorgt de vrolijke kleur geel voor iets feestelijks aan je outfit. Durf jij het aan om een klassieke outfit te combineren met één van onze strikjes?

De kleur geel laat je stralen. Je bent zelfverzekerd en staat optimistisch in het leven! Dat wil niet zeggen dat je arrogant bent! Je bent juist iemand die makkelijk te benaderen is en positief in het leven staat! Weet je wat ook leuk is naast het dragen van een gekleurd strikje? Koop gele sokken in dezelfde tint. Wedden dat jij leuke reacties ontvangt van andere gasten!

De gele strik als accessoire

Een geel strikje kun je verrassend vaak dragen. Combineer het strikje met een wit overhemd en een blauw colbertje! Een andere leuke combinatie is een donkerblauw overhemd met een strikje in de kleur “yellow cab” geel. Het voordeel is dat een strikje steeds vaker gezien wordt als een trendy accessoire. Een accessoire die ook steeds meer welkom is bij formele aangelegenheden!
 
Heb jij binnenkort een bruiloft en ben je van plan om de hele dag een stropdas te dragen? Niet doen! Als je echt wilt opvallen, dan switch je voor de feestavond even snel en val jij op met één van onze strikjes.

 
Gele strikken op voorraad

Binnen drie werkdagen ontvang je jouw bestelling gratis per post in huis! Geen briefje van de chauffeur in de bus met de melding dat ze aan de deur zijn geweest, maar gewoon het pakketje direct in je brievenbus! Wel zo fijn als je aan het wachten bent op je gele strik. Ook is het mogelijk bij YourTie.nl om grote aantallen te bestellen. Hiervoor vragen we je om direct contact met ons op te nemen zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken!

Vind je een strikje niet lekker zitten, maar ben je wel op zoek naar een ander geel alternatief? Kijk dan eens naar onze gele stropdassen! Deze zijn net zo scherp geprijsd als onze strikjes en leveren wij ook binnen drie dagen bij jou thuis. Zonder bezorgkosten, beloofd!