filter_list

Filter

0
Onbeperkt
Gaat de gele stropdas de blauwe kleur overtreffen? Daar geloven we bij YourTie niet in! Toch is de gele stropdas bezig aan een stevige opmars in Nederland & België. Één van de redenen hiervoor is dat de kleur geel zich gemakkelijk laat combineren met andere kleuren. Wel zo handig als je niet voor iedere oufit een nieuw das wilt kopen! Ook zorgt de gekleurde stropdas voor een vrolijke noot aan je outfit. Zo kun je een klassieke outfit upgraden met een trendy accessoire. 


Weergave:
 


Bezig met laden...
10%
visibility
shopping_cart

Harry Potter™ Huffelpuf Stropdas

Ben jij van huis Huffelpuf? Speciaal voor jou hebben we de Harry Potter™ Huffelpuf Stropdas (replica)!

19,95

17,95

visibility
shopping_cart

Stropdas Gebreid Geel

Met de knitted gele stropdas ga jij genieten van alle voordelen die deze das jou te bieden heeft.

19,95

De gele kleur staat voor zekerheid en een gezonde dosis optimisme. Je laat aan andere zien dat je positief in het leven staat en graag in contact komt met andere personen. Wil je naast de gele das nog iets extra´s toevoegen aan je outfit? Voeg dan een geel strikje toe aan je bestelling. Zeker weten dat je hierdoor leuke reacties krijgt van andere gasten op het feestje! 
 

Gele stropdas en combineren

De kleur geel laat zich eenvoudig combineren met veel kleuren. Deze dassen kleuren mooi bij een donkergrijs pak en een wit overhemd. Heb je een feestje in de zomerse sferen? Dan kies je in onze ogen voor een lichte kleur geel. Deze combineer je eenvoudig met een lichtblauw of lichtgroen overhemd. Is het een zakelijke aangelegenheid? Dan is een diep gele stropdas de beste keuze in combinatie met een zwart pak. 

Jouw gele das snel geleverd

Binnen 2 werkdagen ontvang je jouw bestelling per post in huis! Geen briefje van de chauffeur in de bus met de melding dat ze aan de deur zijn geweest. Maar gewoon het pakketje direct in je brievenbus! Wel zo fijn als je aan het wachten bent op je artikel. Ook is het mogelijk bij YourTie.nl om grote aantallen te bestellen. Hiervoor vragen we je om direct contact met ons op te nemen zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken!

Vind je een stropdas niet lekker zitten, maar ben je wel op zoek naar een ander geel alternatief? Kijk dan eens naar ons gele strikje! Deze is net zo scherp geprijsd als onze stropdassen en leveren wij ook binnen 2 dagen bij jou thuis, beloofd!