filter_list

Filter

0
Onbeperkt
De oranje stropdas dragen wij Nederlanders vaak wanneer het Nederlands Elftal moeten voetballen. Ook willen we deze kleur nog wel eens uit de kast halen voor kongingsdag! Logisch, want deze kleur verbind ons land op deze bijzondere momenten. Maar wist je dat je deze kleur veel vaker kunt dragen? De kleur Oranje past namelijk bij ieder feest. Heb jij dus binnenkort wat te vieren? Bestel dan een leuke das uit onze collectie!


Weergave:
 


Bezig met laden...
visibility

Smalle Stropdas Oranje

Oranje is een verrassende kleur voor een stropdas. Ben jij hier wel fan van? Bestel dan deze oranje stropdas!

16,95

visibility

Stropdas Abingdon - Oranje Blauw Gestreept

Binnenkort wat te vieren? Zorg dat je er op je best uit ziet, deze stropdas maakt jouw outfit compleet!

19,95

visibility

Stropdas Gebreid Oranje

Terug van weggeweest: de oranje stropdas! Nu ook in een hippe gebreide versie verkrijgbaar.

19,95

visibility

Stropdas Oranje (chique)

Op zoek naar een chique das met een prachtige kleur? Deze oranje stropdas is de jouwe!

18,95

In Nederland associëren we de kleur oranje vaak met voetbal en koningsdag. Toch doen we daar deze mooie kleur te kort mee. Oranja wordt namelijk gezien als extraverte en sportane kleur. Je hebt dus echt wel lef nodig om deze gekleurde das te dragen! Ben jij graag anders dan anderen en een beetje extravagant? Dan dagen we je uit om jezelf te onderscheiden van de 'kudde'! 

Combineer een oranje stropdas

De kleur oranje is een feestelijke kleur met een uitgesproken karakter. Dit heeft als nadeel dat een oranje stropdas wat lastiger te combineren is met overige kleuren. Draag de dag met een neutraal colbertje en een wit overhemd. Zeker als je ook nog eens kies voor onze gebreide of gestreepte variant! 
 

Betrouwbaar en snel

Binnen 2 werkdagen heb je jouw bestelling per post in huis. Geen chauffeur die aan een gesloten door staat, maar simpel het pakketje in je brievenbus. Niets is zo frustrerend dan een briefje in de bus vinden dat je niet thuis was. Zeker als je jouw stropdas snel nodig hebt! Ook is het mogelijk bij YourTie.nl om grote aantallen te bestellen. Hiervoor vragen we je om direct contact met ons op te nemen zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken!

Vind je een stropdas niet lekker zitten, maar ben je wel op zoek naar een ander oranje alternatief? Kijk dan eens naar ons oranje strikje! Deze is net zo scherp geprijsd als onze stropdassen en leveren wij ook binnen drie dagen bij jou thuis. Zonder bezorgkosten, beloofd!