YourTie.nl is een online webshop in trendy stropdassen. Voor de beste stropdassen kan er een keuze gemaakt worden uit een ruim assortiment. Er worden stropdassen aangeboden in verschillende kleuren en met verschillende details. Soms met streepjes, soms met stippen of wat anders. Iedereen die een trendy stropdas zoekt, kan hier direct slagen. Het ruime assortiment biedt voor iedereen een mooie das en daardoor kun je vanaf nu voor iedere gelegenheid een mooie das bestellen.
 
Ruim assortiment
Er wordt een groot en zeer gevarieerd assortiment aangeboden waaruit gekozen kan worden en dat tegen een aantrekkelijke prijs. De stropdassen uit ons assortiment zijn uniek. Er zijn effen, gestreepte, gebloemde en gestipte stropdassen verkrijgbaar. Ook andere unieke modellen met unieke patronen vind je terug in onze webshop. Wij hebben zoveel stropdassen om onze klanten een zo groot mogelijke keuze te bieden, zodat iedereen hier gegarandeerd slaagt.
 
Stropdas cadeau doen
Omdat een stropdas steeds vaker als cadeau wordt gegeven, is het bij ons ook mogelijk om de bestelling verpakt als cadeau te verzenden. Hiervoor wordt eenmalig €2,50 in rekening gebracht. Wie ga jij binnenkort verrassen met een mooie stropdas? Bij ons vind je een ruime collectie dassen die voor meerdere gelegenheden geschikt zijn. Wanneer je vragen hebt over ons of over ons assortiment kun je contact met ons opnemen. Dit kan gemakkelijk via het contactformulier op de website. Wij zullen je vraag of opmerking dan zo snel mogelijk in behandeling nemen en erop reageren.
 
Werkwijze
Bij YourTie.nl kun je alle stropdassen bekijken wanneer het jou uitkomt. Je kunt per categorie bekijken wat je wordt aangeboden en dan een keuze maken. Wanneer je je keuze hebt gemaakt, kun je je gegevens invullen en de betaling in orde maken. Vanaf dat moment gaan wij van Yourtie.nl voor jou aan de slag. Wij zorgen ervoor dat de bestelling van één of meer stropdassen zo snel mogelijk bij je wordt bezorgd. Alles kan bij ons online geregeld worden en daar kun jij direct de voordelen van ervaren.
 
Verzendingen
Wij zorgen voor een uitgebreid assortiment. Daarnaast hanteren wij altijd gratis verzending en wordt de bestelling snel geleverd. Bestellingen heeft u uiterlijk binnen 48uur in huis.
 
De stropdassen worden verzonden met een brievenbuspakketje via PostNL. Als je niet thuis bent, kan het pakketje door de brievenbus en zie je bij thuiskomst de mooie stropdas. Zo zie je maar dat brievenbuspost een groot voordeel heeft, je hoeft er niet voor thuis te blijven.
 
Betalen
Betalingen kunnen direct online gerealiseerd worden met PayPal en met iDEAL. Dit is alleen maar in je voordeel, bestellen, betalen, wachten op het pakketje en de das kan direct gedragen worden. Yourtie.nl doet er alles aan om de klanten optimaal van dienst te zijn.
 
Retourneren
Retourneren behoort bij ons tot de mogelijkheden. Wanneer een bestelling niet geheel naar wens is kan deze op eigen kosten geretourneerd worden en het geld wordt uiteraard teruggestort. Het kan namelijk zijn dat de stropdas net niet de kleur is die je in gedachten had. Voor het retourneren heb je 14 dagen de tijd. Neem als je hier vragen over hebt gerust contact met ons op over de mogelijkheden, wij van YourTie.nl informeren je hier graag over.