filter_list

Filter

0
Onbeperkt
Weergave:
 


Bezig met laden...
visibility

Gebreide Strik Effen Rood

Een mooie strik in de kleur rood, deze kan goed gecombineerd worden met veel kleuren overhemden. Durf je te laten zien.

12,95

visibility

Gebreide Strik Stip Rood Wit

Je kunt de strik dragen bij diverse overhemden en dan genieten van de opties, want eigenlijk is hij voor alle gelegenheden geschikt.

12,95

visibility

Gebreide Strik Streep Rood Wit Blauw

Een mooie gestreepte strik in de kleuren wit, rood en blauw. Een strik die echt niet mag ontbreken in jouw collectie.

12,95

visibility

Gebreide Strik Streep Rood Wit Lichtblauw

Een gekleurde strik in de kleuren wit, blauw en rood, deze mag niet ontbreken in jouw collectie.

12,95

visibility

Rode Strik Luxe

Een mooie strik in de kleur rood, deze kan goed gecombineerd worden met veel kleuren overhemden. Durf je te laten zien.

12,95

Rode strik in de gebreide variant geeft jouw outfit net even dat extra’s! Het is een accessoire die je draagt tijdens elke gelegenheid, of het nu een formele bijeenkomst is, of juist een informele borrel met vrienden. Doordat de strik gebreid is krijgt deze extra karakter. Wil jij direct kunnen genieten van je bestelde strik? Dat kan! Want alle strikken van YourTie.nl zijn al voorgestrikt en kun je direct dragen na ontvangst!

Een rode strik is tijdloos en kan in onze ogen altijd gedragen worden. De rode kleur wordt vaak geassocieerd met kracht, macht en passie. Maar past ook erg goed bij ‘creatievelingen. Ben jij de persoon die zijn/haar persoonlijkheid en karakter durft te laten zijn? Bestel dan direct je strikje bij YourTie.nl! 

Een Rode strik als accessoire

De rode strik wordt vaak gezien als de vervanger van een stropdas. Maar daarmee doen we deze accessoire toch echt te kort! Een strikje draag je tijdens chique gelegenheden zoals een gala, chique dinner, bruiloft of diploma-uitreiking. Maar wist je dat je een strikje veel vaker kunt dragen? Waarschijnlijk niet! Ben jij uitgenodigd voor een borrel met vrienden, of een baby-shower? Geef jezelf extra uitstraling met een leuke strik. Ga je voor safe? Dan kies je een effen rode kleur. Mag het wat opvallender? Kies dan voor een variant met een grappig motiefje!

Gratis en snel geleverd

Bestel jouw rode strik eenvoudig op YourTie.nl en geniet binnen 3 werkdagen van je nieuwe accessoire. Onze strikken worden netjes verpakt in pakketten die gegarandeerd door jouw brievenbus kunnen. Wel zo handig, want thuis zitten wachten op een pakketje vinden wij zelf ook niet leuk. Heb je een strikje gezien en heb je deze nodig in grote aantallen? Ook daar kunnen we bij YourTie.nl voor zorgen! Neem even contact met ons op en dan bespreken we samen met jou de mogelijkheden.

Ben jij meer van de stropdassen, of houd jij van grappige manchet knopen? Ook deze vind je in de webshop van YourTie.nl.