filter_list

Filter

0
Onbeperkt
Een roze stropdas, ook wel de bijzondere verschijning bij zakelijke en feestelijke gelegenheden. Waarom? Omdat veel Nederlandse en Belgische mannen geen roze das durven te dragen. Durf jij het aan om te kiezen voor roze? Dan vind je zeker de perfecte stropdas voor jou! Twijfel je over de kleur? Niet doen, want in onze ogen kan iedereen deze speelse kleur dragen. Of je nu een rustig of uitbundig type bent. Als man moet je durven te kiezen voor roze. 


Weergave:
 


Bezig met laden...
visibility
shopping_cart

Stropdas Brighton - Roze Gestreept

Zakelijk en toch hip? Met deze gestreepte stropdas maak je jouw outfit netjes én vrolijk!

19,95

visibility
shopping_cart

Stropdas Leeds - Roze Rood Zwart Gestreept

Op zoek naar een frisse stropdas? Maak je outfit compleet met deze roze met strepen!

19,95

visibility
shopping_cart

Stropdas Omaha - Roze Gestreept

De ideale stropdas voor naar een feestje? Dan is deze roze stropdas voor jou ideaal!

19,95

visibility
shopping_cart

Stropdas Pittsburgh

Een luxe stropdas in een opvallende kleur? Deze roze met paars gestreepte das is perfect voor chique gelegenheden.

19,95

Roze is een speelse en feestelijke kleur die jou laat stralen tijdens elke gelegenheid. Kies je liever voor 'safe'? Ook goed! Dan adviseren we je te kiezen voor een andere kleur uit onze collectie. Het belangrijkste is dat jij je comfortabel voelt je je outfit, want dat maakt of je straalt of juisit niet! 

Combineren met je roze stropdas

Vaak wordt een roze das gedragen in de lente- of zomermaanden. Maar ook in de overige maanden van het jaar kan deze kleur absoluut gedragen worden. Roze past perfect bij alle tinten grijs. Dit geeft zelfs een levendig karakter aan jouw uitstraling. Wil je dat jouw stropdas subtiel opvalt? Koop dan een effen das. Mag deze accessoire kanllen? Kies dan voor een variant met een streepje! 

Snelle en Gratis (>20 euro) levering 

Lang wachten op producten hoort bij YourTie tot het verleden. Binnen 2 werkdagen heb je jouw das in huis. Thuis wachten op het pakketje hoeft ook niet meer. Onze pakketjes passen altijd door de brievenbus, waardoor de bezorger nooit meer voor een gesloten deur staat. Heb je meerdere stropdassen of grotere aantallen nodig? Neem dan even telefonisch, of per e-mail (info@yourtie.nl) contact met ons op. We bespreken graag met jou de prijzen en actuele levertijden. 

Vind je een stropdas te formeel en kies jij liever voor een strikje? Bestel dan een roze strik uit onze collectie strikjes! Net zo scherp geprijsd als onze stropdassen en binnen dezelfde tijd geleverd bij jou thuis!