Stropdas Newham - Blauw Wit Stip
Stropdas Newham - Blauw Wit Stip
Reviews | Review toevoegen

De ideale aanvulling op jouw stropdassencollectie: een donkerblauwe stropdas met witte ruitjes! Je kunt er eindeloos mee combineren.

Verzendkosten

€ 2,95 

Standaard levertijd

1-2 werkdagen

€ 19,95
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestel nu

Klassiek donkerblauw met witte ruitjes
Op zoek naar een nieuwe stropdas? Dan kan het kiezen van de juiste kleur nog wel eens lastig zijn. Daar hebben wij nu een mooie oplossing voor, want deze klassiek donkerblauwe stropdas met witte ruitjes is altijd goed! Met een blauwe stropdas kun je het bijna niet verkeerd doen en bovendien zijn de combineermogelijkheden eindeloos. De kleine witte ruitjes zorgen ervoor dat de das toch net iets anders is dan de andere stropdassen met stippen.

Deze mooie donkerblauwe stropdas met witte stippen valt bij jong en oud in de smaak. Stropdas Newham is niet alleen vanwege de kleur en het dessin een ideale aanvulling op je collectie, maar ook vanwege het materiaal. Het zijde zorgt ervoor dat de stropdas soepel en comfortabel om je nek zit. Bestel nu snel deze klassieke stropdas en ontdek het draagplezier!

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews
Merk
: YourTie.nl
Maat
: 150cm lang - Onderkant 10cm breed
Kleur
: Blauw & Wit
Soort
: Zijde